5D Deimantinė mozaika 20x30 cm
5D Deimantinė mozaika 20x30 cm
5D Deimantinė mozaika 20x30 cm
5D Deimantinė mozaika 20x30 cm
5D Deimantinė mozaika 20x30 cm
5D Deimantinė mozaika 20x30 cm

5D Deimantinė mozaika 20x30 cm

Paskutinė prekė
4,00 €
Nėra mokesčio

Deimantinės mozaikos rinkinys yra įdomi laisvalaikio praleidimo forma, kuri gali virsti nauju, neįprastu hobiu!

 

Deimantinė dėlionė yra kūrybinis rinkinys, kuris suteikia galimybę sukurti spalvingus paveikslėlius. Šis procesas yra panašus į siuvinėjimą, tačiau vietoj siūlų naudojami maži deimantukai. Deimantinės dėlionės yra kuriamos ant specialios drobės, kuri yra ne tik graži, bet ir gali būti iškart pakabinta ant jūsų sienos. 

Dėliojimas su deimantiniais akmenimis yra tikra meditatyvi veikla, kuri padeda atsipalaiduoti ir praleisti kokybišką laiką. Deimantinės dėlionės skatina emocinį gerovę ir koncentraciją³. Tai yra nepaprastas būdas išreikšti savo meninį potencialą ir sukurti kasdieninę magiją savo namuose.

Deimantinės dėlionės gali būti įvairių dydžių ir formų, ir jos gali atvaizduoti įvairias temas, tokius kaip gyvūnai, peizažai, žmonės ar abstraktūs vaizdai.

Mozaikos dėliojimas yra labai paprastas, tačiau daug kruopštumo ir kantrybės reikalaujantis darbas. Jūs gaunate rinkinį, kuriame rasite paveikslą su schema (skaičiais ir raidėmis, kurie padės suprasti kokios spalvos deimantą reikia priklijuoti), įvairių spalvų deimantukus ir pagalbinius įrankius. Specialų pincetą reikia įspausti į rinkinyje esantį vaško gabaliuką (kad būtų geresnis sukibimas su deimantuku), pasirinkti reikiamos spalvos deimantą ir perkelti jį į reikiamą vietą.

Diamond painting is a fun and relaxing activity for adults who love  crafting! It's basically paint by numbers, bu… | Diamond painting, 5d diamond  painting, Painting

  • Nereikia jokių specialių įgūdžių
  • Malšina stresą
  • Skatina kūrybiškumą ir vaizduotę
  • Unikali interjero puošmena
  • Ugdo kantrybę ir kruopštumą

Tai veikla, kurios užteks ilgam ir kuriai nereikia jokių specialių įgūdžių, užtenka tik kantrybės ir tikslumo! Pailsėkite nuo kasdienių rūpesčių ir pasinerkite į pasakišką neįtikėtinai gražių motyvų pasaulį!

Jeigu tai pirmoji deimantinė mozaika, būtų pravartų žinoti keletą gudrybių, kurios padės išvengti nereikalingo streso!

  • Nenuplėškite visos apsauginės plėvelės — pirma naujoko klaida! Jeigu nuimsite visą plėvelę, kuri apsaugo mozaikos klijų sluoksnį, prie klijų, ilgainiui, prilips dulkės ir kitas purkas, dėl to deimantukai laikysis blogiau. Norėdami šito išvengti, atsargiai nupjaukite peiliuku plėvelės gabaliuką, tokiu būdu atidengdami tik tą plotą, su kuriuo dirbsite.
  • Neišberkite visų deimantukų — specialus indelis užtikrina, kad nepamesite nei vieno deimanto, tačiau jo taip pat reikia, kad galėtumėte patogiai suimti detalę. Jeigu užpildysite visą indelį, nepalikdami atviro dugno, neturėsite atsparos taško, kad galėtumėte specialiu pincetu suimti deimantą.
  • Deimantinės mozaikos dydis: 20 x 30 cm;
  • Deimantinės mozaikos rinkinį sudaro: 
    • paveikslėlis
    • spalvoti deimantai
    • aplikatorius
    • klijai

Deimantinė dėlionė nr. 1 RETRO 

Deimantinė dėlionė Nr. 2 Arklys

Deimantinė dėlionė Nr. 3 Peizažas

Deimantinė dėlionė Nr. 4 Gera nuotaika

Deimantinė dėlionė Nr. 5 Vasaros spalvos

Deimantinė dėlionė Nr. 6 Žirafa

Deimantinė dėlionė Nr. 7 Šuniukai

Deimantinė dėlionė Nr. 8 katinas

Deimantinė dėlionė Nr. 9 kačiukai

Deimantinė dėlionė Nr. 10 panda

Deimantinė dėlionė Nr. 11 katinėliai

Deimantinė dėlionė Nr. 12 Liutas

Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 5 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZA0625 20-30
1 Prekės
No reviews
Product added to wishlist