• Žaislo kategorija: Žaislai berniukamsŽaislinis transportasMašinos
  • Muzikinės mašinos medžiaga: plastikas;
  • Mašina maitinama iš trijų AA baterijų (į komplektą neįeina);
  • Prieš naudojimą nepamirškite įdėti baterijų
  • Mašinos dydis: ilgis 17 cm
  • Amžiaus kategorija: 3+

⚠ Įspėjimas! Žaislas turi smulkių detalių, netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems. 

⚠ Įspėjimas! Kadangi vaikų sugebėjimai labai skiriasi netgi to paties amžiaus grupėse, suaugusieji, kurie juos prižiūri, turi būti labai atsargūs nustatant, kuri veikla jiems yra tinkama ir saugi.

⚠ Įspėjimas! Automobilis, pagamintas iš plastiko, turėtų būti naudojamas, kad būtų išvengta mušimo, kad būtų išvengta žalos.

⚠ Įspėjimas! Nenaudokite sugadinto žaislo.

⚠ Įspėjimas! Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Pakartotinai įkraunamos baterijos (jei išsiima) turi būti įkraunamos tik suaugusiems prižiūrint. Pakartotinai įkraunamos baterijos prieš įkrovimą turi būti išimamos iš žaislo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.

Žaislui reikalingi elementai
AA - tipo maitinimo elementai
Žaislas tinka
Berniukams
Amžius
Vaikams nuo 3 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
T1187 009-1
8 Prekės
No reviews
Product added to wishlist