Montessori medinis veiklos kubas Busy Cube 2149-3
Montessori medinis veiklos kubas Busy Cube 2149-3
Montessori medinis veiklos kubas Busy...
Montessori medinis veiklos kubas Busy...
Montessori medinis veiklos kubas Busy...

Montessori medinis veiklos kubas Busy Cube 2149-3

10,00 €
Su PVM

Mūsų veiklos kubas yra puikus būdas įtraukti vaikus ir leisti jiems smagiai mokytis. Šio kubo 7 veiklos, sukurtos pagal realų gyvenimą, padeda vaikams pagerinti rankų ir akių koordinaciją, smulkiąją motoriką ir kritinio mąstymo įgūdžius. Be to, jis skatina mažylio savarankiškumą ir yra puiki kelioninių žaislų idėja. Tai saugu ir lavinama dovanos galvosūkiui.

 

Rankų smegenų šešių pusių dėžutė medinis žaislas C Užimtos veiklos kubas kelionėms mažiems vaikams Medinis Montessori žaislas vaikams lavinamasis žaislas, skirtas mokytis pagrindinių gyvenimo įgūdžių.

"Learning Made Fun": mūsų veiklos kube yra 7 veiklos, kurios gali padėti jūsų vaikams įsitraukti ir linksmintis, tuo pačiu smagiai leidžiant laiką ir mokantis. Šios smagios veiklos, sukurtos pagal realų gyvenimą, gali išmokyti vaikus pagrindinių įgūdžių ir pagerinti rankų ir akių koordinaciją, smulkiąją motoriką ir kritinio mąstymo įgūdžius.

Skatinkite mažylio savarankiškumą: mūsų veiklos kubas gali išmokyti mažuosius apie priežastį ir pasekmę, kai jie žaidžia su skirtingomis šio judančio kubo dalimis ir mokosi konkrečių rezultatų, kuriuos sukelia jų tiesioginiai veiksmai. Taigi tai gali pagerinti jų problemų sprendimo įgūdžius, kūrybiškumą ir logiką.

Puikūs kelionių žaislai: dėl lengvo ir kompaktiško dizaino lengva pasiimti užimtą mažylį į kelionę. O 7 viename Montessori mokomieji žaislai gali išlaikyti vaikus užimtą ir linksminti valandų valandas. Tai tikrai puikus pasirinkimas kiekvienam tėvui, norinčiam savo mažylius užimti valandų valandas.

Žaisk saugiai: Pagaminta iš netoksiškų medžiagų, kuriose nėra BPA, mūsų sensorinė lenta neturi aštrių kraštų, todėl jūsų mažylis gali saugiai ir linksmai žaisti valandų valandas.

PUIKI DOVANŲ IDĖJA: su tiek daug skirtingų veiklų šis smagus kubas leis jūsų vaikui patirti atradimo džiaugsmą; Medinė „busy“ lenta yra įdomi ir mokomoji, todėl tai puiki dovana 2 metų ir vyresniems vaikams. Nustebinkite savo vaikus mūsų nuostabiu sudėtingu dėlionės žaidimu.

Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Mažyliai nuo 12 mėnesių
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZA1280 2149-3
9 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist