• −25%
Taupyklė su šuniuku Saving Box

Taupyklė su šuniuku Saving Box

12,00 € 16,00 € -25%
Nėra mokesčio
 

Taupyklė su šuniuku "Saving Box"

MOKO TAUPYTI  – tai puikus būdas smagiai ir patraukliai išmokyti savo vaikus taupyti pinigus.

PARDUOTAS NAUDOJIMAS  - taupyklė susideda iš dėžutės, kuri uždaroma kištuku, pro kurią galite ištraukti susikaupusias monetas ir įgyvendinti savo mažylio svajonę, jums nereikia jos naikinti kaip ikoninių taupyklės.

JUDĖJA  – šuo įmesdamas monetą judina akis, liežuvį, ausis, galvą, letenas ir uodegą, taip pat skleisdamas garsą. Tai neabejotinai paskatins vaiką taupyti, o kartu bus graži puošmena kambaryje.

VEIKIMO PRINCIPAS  – tiesiog įdėkite monetą į dubenį priešais šunį ir, paspaudus jutiklį, šuo pradeda reaguoti taip, lyg valgytų maistą iš dubens, todėl moneta nuslysta į taupyklę.

SPECIFIKACIJA

  • amžius: 3+
  • sertifikatai: CE, EN 71
  • spalva: balta/ruda
  • bendri matmenys (ilgis / plotis / aukštis): 15/8 / 17 cm
  • svoris: 270g
  • svoris su pakuote: 365g

Ar norite išmokyti savo mažylį sutaupyti pinigų?

Interaktyvi taupyklė padės jums atlikti šią sudėtingą užduotį! Linksmas monetas kolekcionuojantis šunelis paskatins jūsų vaiką atidėti monetas . Šuniška taupyklė yra puikus žaislas, kuris ne tik linksmina, bet ir moko – puikiai tiks už pirmuosius mažylio pinigus.

Piggy kastelė yra didelė dėžutė, kurioje laikomi mažylio išmesti pinigai. Ant jo yra dubuo su sėdinčiu šunimi, kuris įkišęs monetą judina akis, liežuvį, ausis, galvą, letenas ir uodegą, taip pat skleidžia garsą.

Jis maitinamas dviem AA tipo baterijomis (nepridedama), įdėję baterijas tiesiog pastumkite ON/OFF jungiklį ir paleiskite gaminį. Kai norite išimti monetas, tiesiog nuimkite dangtelį ir išimkite monetas. Tai, kaip veikia taupyklė, tikrai paskatins vaiką rinkti santaupas ir vėliau jas išleisti svajonei įgyvendinti.

KAIP VEIKIA IŽDŽAS?

Tiesiog įdėkite monetą į dubenį priešais šunį ir, paspaudus jutiklį, šuo pradeda reaguoti taip, lyg valgytų maistą iš dubens, todėl moneta nuslysta į taupyklę. Numetus monetą juda visas šuo.

1. DUBENIS - YRA KURI DIDĖTI PINIGUS

2. ATIDARYMAS MONETŲ IŠĖMIMO DĖKLAS

3. ĮJUNGIMO / IŠJUNGIMO JUNGIKLIS; MAITINIMAS Į BATERIJAS (NEĮSKAIČIUOTA)

Dėmesio! Paveikslėlyje pavaizduoto gaminio spalva gali skirtis nuo sandėlyje turimos prekės spalvos. Spalva ir modelis parenkamas atsitiktiniu būdu.

Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 5 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
LMX0098/HD18-0056/HB07-0062
6 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist