Šis projektorius vienu paspaudimu sukurs neįtikėtina grožį jūsų kambaryje - spalvingus, nenuspėjamus ūkus ir tikroviškus sapnus, didelės raiškos mįslingas galaktikas ir vos mirgančias žvaigždes, o kelių spalvų derinys primins apie labiausiai atpalaiduojančią naktį po žvaigždėmis.

Pagrindiniai skirtumai nuo kitų astronautų:  turi integruotą Bluetooth garsiakalbį, naktinę lempą bei muzikos atpažinimo funkciją - galaktikos ir žvaigždės gali judėti muzikos ritmu. Viskas gali būti įjungiama atskirai.

Daugelis iš mūsų svajojo savo akimis pamatyti kosminius peizažus. Bet svajonės turi išsipildyti! Su astronautu kiekvieną vakarą galėsite stebėti ryškias įvairiaspalves skirtingų galaktikų vaizdus tiesiai iš savo lovos.  Toks naktinio apšvietimo projektorius puikiai papildys bet kurio svajotojo ir erdvės mylėtojo miegamąjį!

Žvaigždžių projektoriaus ūko ir žvaigždžių šviesa gali būti projektuojama atskirai arba vienu metu. Rodomi įvairūs ūko efektai, pagal poreikį galima reguliuoti ūko greitį ir ryškumą. Tai puikus pasirinkimas namų dekoravimui kaip žvaigždžių projektorius, romantiškos nuotaikos lempa ar naktinis šviestuvas.

Projektorius turi įvairius kosminių galaktikų efektu, kuriuos lydi žalios žvaigždutės ir mėnulis. Galima atskirai išjungti/įjungti galaktikas, žvaigždes arba palikti tik naktinę atsronauto šviesą.

Projektorius pagamintas naudojant aukštos kokybės medžiagas. Lempa valdoma 4 mygtukais, esančiais ant astronauto kuprinės arba nuotoliniu valdymo pultu.

Privalumai:

Muzikos atpažinimas, šviesų judėjimas muzikos ritmu

įvairūs kosminio dangaus spalvoto vaizdo režimai;

aukštos kokybės lazerinis projektorius,

aiškus tikroviškas vaizdas;

astronauto galvos padėties keitimas, projekcijos krypties pasikeitimas;

patogus ir aiškus naktinės šviesos valdymas;

nuotolinio valdymo pultas;

stilingas dizainas, derinamas su bet kokiu interjeru;

kokybiškos ir saugios medžiagos.

Bluetooth garsiakalbis. Šis žvaigždžių projektorius gali būti naudojamas kaip "Bluetooth" garsiakalbis, galite susieti savo telefoną, iPad ar planšetinį kompiuterį per Bluetooth groti mėgstamą muziką, muzika lydi žvaigždėto dangaus projekciją, puikiai tinka vakarėlio atmosferai arba ramiam vakarui. Jūs ir jūsų vaikas galite mėgautis nuostabiu žvaigždėtu dangumi lovoje, mėgautis muzika atsipalaidavę, sukurti romantišką ir raminančią atmosferą. Taip pat galima įdėti savo USB atmintinę arba kortelę.

Nuotolinio valdymo pultu galite:

Atskirai įjungti/išjungti spalvas: (R) raudoną, (G) žalią,(B) mėlyną;

Įjungti tik naktinio apšvietimo režimą (W), galima rinktis šaltai baltą šviesą arba šiltai baltą šviesą;

Reguliuoti muzikos garsą;

Perjungti ankstesnę arba sekančią dainą;

Mikrofono mygtukas leidžia įjungti muzikos valdymą, šviesa juda muzikos ritmu.

Reguliuot vaizdą, ryškumą ir sukimosi greitį ir pritaikyti jums patinkantį projekcijos efektą. Žvaigždžių arba ūkų raštus galima naudoti vienu metu arba atskirai.

Galite nustatyti laikmatį į 60 arba 120 minučių, tokiu atveju LED žvaigždės naktinio apšvietimo projektorius automatiškai išsijungs, kai užmigsite po žvaigždėtu dangumi.

Projektorius automatiškai išsijungs po keturių valandų net ir nenustačius laikmačio.

Pilna komplektacija:

Galaktikų ir žvaigždžių projektorius Astronautas

Nuotolinio valdymo pultelis (be baterijų). Papildomai reikia 2 vnt. AAA baterijų.

USB maitinimo laidas. Papildomai pajungimui reikia standartinio USB kištuko į rozetę arba galima jungti į kompiuterį, Power banką.

Instrukcija anglų kalba

Pastaba!

Ant astronauto galvos uždėtas lazerinis projektorius pakankamai galingas, tad nenukreipkite jo į akis!

Vaikai gali įjungti naktinę šviesą tik prižiūrimi suaugusiųjų!

Astronauto figūrėlės galva ir kūnas yra pritvirtinti vienas prie kito magnetais. Neatskirkite galvos ir kūno per toli, kad nepažeistumėte juos jungiančio laido.

Techninė speficikacija:

Lazerio bangos ilgis 532 nm

Medžiagos: ABS/PVC plastikas

LED Galingumas: 5 W

Svoris: 570 g.

Išmatavimai: 228x120x113mm

Pakuotės išmatavimai: 254x120x120 mm

Naudojimas patalpoje (tamsoje)

Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 3 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
HN0019 40436
10 Prekės
No reviews
Product added to wishlist