MAŽAS ELEKTRONIKOS UGDYMO RINKINYS

LENGVAS JUNGTI – komplekto elementus sujungiate metaliniais skląsčiais. Lengvas prijungimas nesukels jūsų vaikui problemų, tiesiog paspauskite ir skląsčiai susijungs.

ŠVIESOS IR JUDĖJIMO EFEKTAS – surinkus ir įjungus įjungimo/išjungimo jungiklį atsiranda tokie efektai kaip ventiliatoriaus variklio užvedimas ir lempučių įjungimas. Tai suteikia nepaprastų efektų ir džiaugsmo vaikui, kad jis sukūrė elektroninę sistemą, kuri veikia savarankiškai.

MOKYMASIS ŽAIDANT - mažos elektronikos rinkinys skirtas paskatinti eksperimentuoti su elektronika, išmokyti pagrindinių jos veikimo principų ir padėti sukurti paprastą elektroninę grandinę.

PARUOŠIMAS ATEITIES VARŽYBOSMS – besidomintiems karjera mokslo, technologijų, inžinerijos, programavimo ar robotikos srityse maži elektronikos rinkiniai gali būti puiki įžanga į šią žinių sritį.

SPECIFIKACIJA - spalva: daugiaspalvė; medžiaga: plastikas, metalas; šviesos efektas: taip; judesio efektas: taip; maitinimas: baterijos: 3 x AA (į komplektą neįeina); matmenys: 18 x 19,5 x 14 cm; svoris: 260 g; svoris pakuotėje: 529 g.

SPECIFIKACIJA

spalva: daugiaspalvis

medžiaga: plastikas, metalas

šviesos efektas: taip

judesio efektas: taip

Maitinimas: baterija: 3 x AA (nepridedama)

matmenys: 18 x 19,5 x 14 cm

svoris: 260g

svoris pakuotėje: 529 g

ĮSKAITANT

1 x pagrindo tinklelis

1x maitinimo šaltinis

3 x diodų jungiklis (raudona, žalia, juoda)

1 x jungiklis su jungikliu

3 x jungtis 2 skląsčiai

2 x 3 skląsčių jungtys

1 x jungtis 4 skląsčiai

1x marškinėliai

1 x ratukas

1 x šviesos stulpas

1 x Šviesos medis

Mažas elektronikos rinkinys – tai elektroninių komponentų rinkinys, skirtas mokytis, eksperimentuoti ar kurti paprastus elektroninius prietaisus. Šis rinkinys skirtas žmonėms, besidomintiems mokslu, technologijomis, robotika ar elektronika, ir yra puiki priemonė mokytis pagrindinių elektronikos sąvokų.

Žaislas tinka
Berniukams
Amžius
Vaikams nuo 5 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
LMX0141
10 Prekės
No reviews
Product added to wishlist