Aukštos kokybės Rubiko Kubas Gyvatė 24 blokai

Rubiko gyvatė – daugelio pamėgta, galvosūkis iš vaikystės, Erno Rubiko (klasikinio Rubiko kubo kūrėjo) išradimas, jo pagalba galima rinkti įvairias figūras: gyvatę, šunį, paukštį, kamuolį, širdį. ir daug kitų originalių modelių. Anksčiau gyvatės turėjo tik dviejų spalvų plastiką, dažniausiai baltą ir mėlyną. DianSheng nesustojo ties įprasta gyvate, bet sukūrė naują originalų ir ryškų galvosūkį. Šios gyvatės pranašumas yra aukštos kokybės veikimas ir ryškios spalvos su originalia plastiko struktūrą.

Šios gyvatės dėka vystosi smulkioji motorika, erdvinis mąstymas, vaizduotė, taip pat daug kitų vaikams naudingų įgūdžių.

DianSheng Rubiko gyvatė nepaliks nuošalyje ne tik vaiko, bet ir suaugusiojo.

Privalumai:

  • Ryškios sodrios spalvos
  • Originali elementų forma
  • Aukšta dėlionės kokybė

Vaikams šis žaislas gali pasirodyti gana įdomus, nes iš jo galima išlankstyti įvairiausias figūras - šuniuką, kupranugarį, gyvatę, netgi kobrą, taip pat tam tikrą raidę, kamuoliuką, kubą ir viską, ką leidžia fantazija.

Suaugusiems ši dovana bus net įdomesnė, negu vaikams, nes tai yra klasikinis lankstomasis žaislas, kurį turėjo beveik visi dabartiniai 30-mečiai ir vyresni. Kai kurie net iki šiol išlankstytas figūrėles laiko namuose kartu su kitais vaikystės žaislais.

Lankstomojo žaislo principas gana paprastas - trikampis kubas (kubas, padalintas įstrižai, bet ne piramidė) šonuose yra sujungtas specialiu besisukiojančiu mechanizmu, kuris leidžia trikampiui apsisukti 360 laipsnių kampu. Taip apsukus kelis trikampius galima suformuoti statų kampą. Taip pat galima kubelius pasukti įstrižai. 

Tai labai įdomus geometrinis žaidimas, kurį gali žaisti ir vaikai ir suaugę.

Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 5 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZA0922
26 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist