Žvaigždžių karų kardas
Žvaigždžių karų kardas
Žvaigždžių karų kardas
Žvaigždžių karų kardas
Žvaigždžių karų kardas
Žvaigždžių karų kardas

Žvaigždžių karų kardas

6,00 €
Nėra mokesčio
6,00 €

 

Išlaisvinkite naujausius šviesos kardus vaikams, pasižyminčius aptakiu dizainu ir unikalia rankena, besitęsiančia nuo 13 iki 27,5 colio! Trys režimai siūlo nuolatinę šviesą, mirgėjimą ir nutildymą, kad "Galaxy Warriors" patirtis būtų autentiška.

Šie vaikiški šviestuvai gali pasigirti 7 ryškiomis spalvomis! Išjunkite šviesas, ir šie kardai susiduria su akinančiais garso efektais tamsoje, panardindami jus į veiksmą. Puikiai tinka šeimos ar draugų kovoms ir epiniam filmo kostiumų ar cosplay papildymui.

Atsisveikinkite su baterijomis! Mūsų šviesos kardai vaikams turi įmontuotą įkraunamą bateriją, kurią lengva įkrauti per USB vos per 1,5 valandos. Tai ekologiška ir patogu begalinėms linksmybėms.

Šie žibintuvėliai pateikia fantastiškų staigmenų berniukams, mergaitėms, vaikams ir suaugusiems. Idealiai tinka "Galaxy War Fighters" teminiams vakarėliams, Helovino pasipuošimo vakarėliams, kostiumų aksesuarams, gimtadienio vakarėliams, kalėdinėms dovanoms ir dar daugiau! Jie netgi puikiai tinka suaugusiųjų vakarėlių reikmenims

Žaislas tinka
Berniukams
Amžius
Vaikams nuo 5 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
HD18-0122/ZA1108
9 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist