Žaislinis malūnsparnis su garais Warrior Hawk
  • Nauja
Žaislinis malūnsparnis su garais Warrior Hawk
Žaislinis malūnsparnis su garais...
Žaislinis malūnsparnis su garais...
Žaislinis malūnsparnis su garais...
Žaislinis malūnsparnis su garais...
Žaislinis malūnsparnis su garais...

Žaislinis malūnsparnis su garais Warrior Hawk

10,00 €
Su PVM

Ieškai puikios dovanos savo mažyliui? Žaislinis malūnsparnis „Warrior Hawk“ – tai ne tik žaislas, bet ir puiki priemonė lavinti vaiko įgūdžius! Šis spalvingas ir interaktyvus malūnsparnis sužavės kiekvieną mažąjį pilotą. 

 

Žaislinis malūnsparnis su garais Warrior Hawk

Ieškai dovanos, kuri sužavėtų mažąjį nuotykių ieškotoją? Žaislinis malūnsparnis „Warrior Hawk“ – puikus pasirinkimas! Šis 21 cm ilgio modelis, veikiantis nuo 3 AA tipo baterijų, ne tik puikiai atrodo, bet ir siūlo daug įdomių funkcijų. Malūnsparnis leidžia garus, mirksi įvairiaspalvėmis švieselėmis ir sukasi sraigtu. Tai puikus žaislas, kuris skatins vaiko vaizduotę ir leis jam kurti įspūdingus nuotykius.

  • Garso ir šviesos efektai: Malūnsparnis leidžia garso signalus ir mirksi švieselėmis, suteikdamas žaidimui realistiškumo.
  • Sukantis sraigtas: Sukasi malūnsparnio sraigtas, kuris dar labiau sustiprina žaidimo įspūdį.
  • Saugus naudojimas: Žaislas atitinka visus saugos standartus, todėl tėvai gali būti ramūs dėl savo vaiko.

Privalumai, kodėl verta rinktis šį žaislą?

  • Lavina įvairius įgūdžius: Vaikai, žaisdami su tokiais žaislais, lavina savo motorinius įgūdžius, koordinaciją, dėmesį, atmintį ir vaizduotę.
  • Skatina kūrybiškumą: Žaisdami su malūnsparniu, vaikai gali kurti savo istorijas ir kurs įdomius siužetus, taip lavindami savo kūrybiškumą ir vaizduotę.
  • Padeda pažinti pasaulį: Žaisdami su transporto priemonių modeliais, vaikas sužinos daug naujų dalykų apie transportą ir mechanizmus.
  • Teikia džiaugsmą: Žaidimas su mėgstamais žaislais teikia vaikams daug džiaugsmo ir malonių emocijų.

Užsisakyk dabar ir padovanok savo vaikui nepamirštamą žaidimo patirtį!

Žaislinis malūnsparnis „Warrior Hawk“ – tai puikus pasirinkimas tėvams, kurie nori savo vaikams dovanoti ne tik žaislą, bet ir galimybę mokytis ir žaisti. 

Kviečiame aplankyti mūsų internetinę parduotuvę zaisliukai.lt ir pasirinkti iš plataus žaislų asortimento!

⚠ Įspėjimas! Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos. Pakartotinai įkraunamos baterijos (jei išsiima) turi būti įkraunamos tik suaugusiems prižiūrint. Pakartotinai įkraunamos baterijos prieš įkrovimą turi būti išimamos iš žaislo. Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos iš žaislo. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.

⚠ Įspėjimas! Žaislas turi smulkių detalių, netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

⚠ Įspėjimas! Kadangi vaikų sugebėjimai labai skiriasi netgi to paties amžiaus grupėse, suaugusieji, kurie juos prižiūri, turi būti labai atsargūs nustatant, kuri veikla jiems yra tinkama ir saugi.

⚠ Įspėjimas! Automobilis, pagamintas iš plastiko, turėtų būti naudojamas, kad būtų išvengta mušimo, kad būtų išvengta žalos.

⚠ Įspėjimas! Nenaudokite sugadinto žaislo.

Žaislui reikalingi elementai
AA - tipo maitinimo elementai
Žaislas tinka
Berniukams
Amžius
Vaikams nuo 3 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZA1363 8844
8 Prekės
No reviews
Product added to wishlist