Konstruktorius žydinčios sakūros grožis Jūsų namuose Flower Studio
  • Nauja
Konstruktorius žydinčios sakūros grožis Jūsų namuose Flower Studio
Konstruktorius žydinčios sakuros...
Konstruktorius žydinčios sakuros...

Konstruktorius žydinčios sakuros grožis Jūsų namuose Flower Studio

22,00 €
Su PVM
 

Kviečiame į nuostabų gėlių pasaulį su šiuo žavingu konstruktoriumi! Surinkite 583 detales ir sukurkite savo unikalų sakuros medį, kuris taps nuostabia Jūsų namų puošmena. Šis rinkinys puikiai tinka tiek patyrusiems statybininkams, tiek pradedantiesiems. Detalios instrukcijos padės lengvai įgyvendinti savo kūrybines idėjas.

Ieškote originalios dovanos, kuri džiugintų tiek mažąjį, tiek didelį? Konstruktorius "Gėlių studija" – puikus pasirinkimas! Mūsų parduotuvėje zaisliukai.lt rasite šį nuostabų rinkinį, kuris ne tik sužavės subtiliomis spalvomis ir detalėmis, bet ir leis pasinerti į raminantį japoniško sodo kūrimo procesą.

Konstruodami vaikai mokosi planuoti, spręsti problemas ir kurti įvairias konstrukcijas. Šis rinkinys skatina vaikus eksperimentuoti su spalvomis, formomis ir dydžiais, taip lavinant jų erdvinį mąstymą ir vaizduotę. Sakuros medis gali tapti įkvėpimu kuriant įvairias istorijas ir pasakojimus.

Lavinamas kūrybinis mąstymas ir vaizduotė. Nors konstruktoriai turi tikslias instrukcijas, tačiau vaikai ne visada nori jomis vadovautis ir bando sukurti savas konstrukcijas, tuo lavindami savo kūrybiškumą, nestandartinį mąstymą.

Smulkiosios motorikos lavinimas – priešmokyklinio ir mokyklinio ugdymo pedagogai pastebėjo, kad naujosios išmaniosios technologijos stabdo smulkiosios motorikos vystymąsi, todėl konstravimas yra ypač naudingas smulkiosios motorikos lavinimui, pirštukų miklumui.

Privalumai:

  • Lavina smulkiąją motoriką: Konstruodami vaikai stiprina pirštus ir rankas, o tai svarbu rašymo ir kitų įgūdžių ugdymui.
  • Didina koncentraciją: Surinkinėdami modelį vaikai mokosi susikaupti ir dirbti tiksliai.
  • Ugdo kantrybę: Sudėtingesni modeliai reikalauja daugiau laiko ir pastangų, todėl vaikai mokosi būti kantrūs ir siekti užsibrėžtų tikslų.
  • Stimuliuoja kūrybiškumą: Konstruktoriai leidžia vaikams kurti savo unikalias konstrukcijas ir išreikšti save.
  • Puiki interjero dekoracija: Surinktas sakuros medis gali tapti stilinga ir originalia jūsų namų puošmena.

Žaidimo pavyzdžiai:

  1. Miniatiūrinis sodas: Iš papildomų detalių sukurkite miniatiūrinį japonišką sodą aplink savo sakurą.
  2. Pasaka apie sakurą: Sukurkite istoriją apie jūsų surinktą sakurą ir jos magiją.
  3. Konkursas su draugais: Kurio sakuros medis gražiausias?

Konstruktorius "Gėlių studija" – tai ne tik žaislas, bet ir puiki priemonė vaiko visapusiškam vystymuisi bei stilinga interjero detalė. Užsisakyk jau šiandien ir leisk sau pasinerti į raminantį sakurų žiedų grožį!

Žaislas tinka
Mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 6 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZA1376 9111
7 Prekės
No reviews
Product added to wishlist