Automatinis vandens šautuvas Blaster Water Bomb 6808

Dėmesio! Spalva parenkama atsitiktiniu būdu.

  • Skirtingai nuo paprasto vandens šautuvo, elektrinis vandens šautuvas nereikalauja rankinio pumpavimo

Elektrinis Vandens Šautuvas: Tai grynas elektrinis vandens pistoletas su maitinimu. 

Tai yra puiki dovana vakarėliams prie baseino, vandens parkams, pramogų parkų būtiniausiems reikmenims, gimtadienio dovanoms, karnavalo vakarėliams, sodo vakarėliams, muzikos festivaliams, šventinėms dovanoms ir kt.

Svarbu! Nepurkškite vandens pistoletų į kitų žmonių akis iš arti dėl jų stiprios purškimo energijos. Priešingu atveju gali įvykti nelaimingų atsitikimų.

⚠ Įspėjimas! Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos. Pakartotinai įkraunamos baterijos (jei išsiima) turi būti įkraunamos tik suaugusiems prižiūrint. Pakartotinai įkraunamos baterijos prieš įkrovimą turi būti išimamos iš žaislo. Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos iš žaislo. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.

Žaislui reikalingi elementai
AA - tipo maitinimo elementai
Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 5 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZA1254 6808
7 Prekės
No reviews
Product added to wishlist