PRESSPLAY įkraunamas automatinis vandens šautuvas

  • Žaislo kategorija: Vandens šautuvasŽaidžiame karą, Lauko žaislaiAktyvūs žaislai 
  • Vandens šautuvo medžiaga: plastikas
  • Vandens šautuvas maitinamas nuo akumuliatoriaus (pridėdamas)
  • Šis vandens šautuvas turi automatinį vandens sugėrimo funkciją.
  • Vandens šautuvo dydis: 43,5 x 17 x 5,5 cm
  • Šautuvo pakuotė: dėžė
  • Pakuotės dydis: 44,5 x 19,5 x 6 cm
  • Amžiaus kategorija: 5+

Dėmesio! Spalva parenkama atsitiktiniu būdu.

⚠ Svarbu! Nepurkškite vandens pistoletų į kitų žmonių akis iš arti dėl jų stiprios purškimo energijos. Priešingu atveju gali įvykti nelaimingų atsitikimų.

Tegul vasaros linksmybės prasideda su Battle Spear elektriniu vandens pistoletu! Šis baseino žaislas yra ne tik paprastas naudoti, bet ir suteikia galimybę šaudyti dideliu atstumu, todėl puikiai tinka vakarėliams ir vasaros žaidimams.

Patvari konstrukcija – mūsų elektrinis vandens pistoletas suaugusiems, paaugliams ir vaikams pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, kad būtų patikimas purškimo pistoletas, leidžiantis šaudyti automatiškai ir elektra.

Šaudymas iš toli – šis elektrinis vandens pistoletas leidžia šaudyti iki pėdų, todėl galite mėgautis vasaros žaidimais ir gimtadienių vakarėliais su šeima ir draugais patogiai savo kieme.

Automatinis veikimas – siūlo visiškai automatinį veikimą, leidžiantį greitai perkrauti elektrinius vandens pistoletus ir greitai grįžti į mūšį!

Vaikams pritaikytas dizainas – Ergonomiškas dizainas buvo sukurtas galvojant apie vaikus, todėl jiems lengva ir patogu valdyti šį galingą elektrinį vandens pistoletą muštynių metu!

Optimalus patogumas – šis baterijomis maitinamas vandens pistoletas yra lengvai pripildytas dėl 400 ml talpos, todėl visada po ranka bus daug vandens, kai jo prireiks!

Įsitikinkite, kad kita vasaros išvyka bus nepamirštama su šiuo dideliu vandens šautuvu. Pasiruoškite smagiai leisti laiką lauke ir užsisakykite automatinį purškimo pistoletą jau šiandien!

Žaislui reikalingi elementai
Žaislas su pakraunamu akumuliatoriumi
Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 5 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZA1166 2302
9 Prekės
No reviews
Product added to wishlist