Saugi medžiaga Montessori medinis žaislas mažyliams – pagamintas iš Naujosios Zelandijos pušies medienos su vandens pagrindo dažais. Netoksiškas, lygus paviršius. 100% saugus mažiems vaikams, mergaitėms, berniukams. Pastaba: medinius žaislus nuvalykite švelniu plovikliu ir drėgna šluoste. Nedėkite jo į vandenį, nes vanduo gali prasiskverbti į medieną ir nusilupti dažai. Venkite saulės spindulių poveikio.

Montessori žaislas mažiems vaikams nuo 2 iki 3 metų - Šis medinis žaislas yra ryškių spalvų. Akį traukiantis žaislas mažiems berniukams mergaitėms. 3 linksmos ūkininkavimo temos - morkų derlius, žvejyba baseine ir kirminų gaudymas. Komplektacija: 1 meškerykotis, 1 medinis segtukas, 6 kirmėlės, 6 morkos, 1 medinis pagrindas, 1 graži pakavimo dėžutė. Medžiaga: mediena Žalias morkos lapelis pagamintas iš veltinio, nekenksmingas žaislas mažyliams.

Lavinantis žaislas kūdikiams: spalvingas medinis žaislas turi įvairaus dydžio skylutes morkoms / kirminams / bitėms; morkos ir kirminai skatina mažylius sakyti spalvas. Meškerės lavina vaikų motoriką. Puikus jutiminis žaislas kūdikiams, mergaitėms mokytis žaidime. Skatina mažų vaikų rankų ir akių koordinaciją, miklumą ir susikaupimą.

Dovanos mažiems vaikams, berniukams ir mergaitėms – šis medinis ūkio žaislas yra nepaprasta dovana mažoms mergaitėms. Geras pasirinkimas tėvams ir vaikams interaktyvus namuose, puiki dovana mažyliams, berniukams, mergaitėms, vaikų gimtadienio dovanos, vaikų dienos dovanos, kalėdinės dovanos, Helovino dovanos, šeimos dovanos, kalėdinės dovanos, dovanos svečiams.

Montessori žaislas ankstyvam vystymuisi ir veiklai – Sukuriame šį medinį žaislą mažiems vaikams, berniukams ir mergaitėms, kad ugdytų puikų spalvų, formos ir dydžio atpažinimą. Mielas dizainas visada patrauks mažylių akį. Jūsų kūdikiui patiks šis Montessori medinis žaislas.

Šis žaidimas yra puikus pavyzdys, kaip mokymasis ir pramogos gali būti sujungti į vieną veiklą.

Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 2 metų
Žaidėjų skaičius
Nuo 1 žaidėjo
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
HB07-0114/HB19-0003
8 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist

Šioje svetainėje naudojami slapukai.

Naudojame slapukus, kad galėtume suasmeninti turinį bei skelbimus,
teikti visuomeninės medijos funkcijas ir analizuoti srautą.