Mokymasis neturi būti nuobodus! Galite lengvai įgyti naujų įgūdžių smagiu būdu!

Kad tobulėjimą derintumėte su linksmybėmis, atminties stalo žaidimas bus puikus pasirinkimas! Jo paprastos taisyklės nebus sunkios nė vienam vaikui!

Ir apie ką būtent šis žaidimas? Tiesiog išsirinkite vieną iš komplekte esančių kortelių, įkiškite į pagrindą, prisiminkite, kur yra formelės ir apibarstykite mėlynais „grybukais“. Tada turite pakelti grybus po du, kad pamatytumėte paveikslėlius po jais! Jei raštai vienodi, paimkite grybus kaip taškus! O kai raštai skiriasi vienas nuo kito, uždenkite juos dar kartą!

Žaidimą galima žaisti vienas, norint lavinti atmintį, arba su dviem žmonėmis , o tai suteiks ne tik lauko atminties vystymuisi, bet ir šiek tiek konkurencijos!

Žaidimas kartu tarp vaiko ir tėvų sustiprins šeimos santykius!

Norėdami patraukti dėmesį, visi gaminio elementai yra spalvingi ir malonūs akiai! Tai ne tik skatina linksmintis, bet ir ilgiau išlaiko dėmesį!

Rinkinį sudaro keturios skirtingos lentos, atspausdintos iš abiejų pusių! Tai suteikia aštuonis skirtingus vaizdo nustatymus!

Kiekvienas elementas, naudojamas paveikslui padengti, turi patogią rankeną, kuri palengvina sugriebimą! Net ir mažai judriems žmonėms tai neturės sunkumų!

Produktas bus puikus būdas greitai lavinti atmintį ir suvokimo įgūdžius! Atminties žaidimas yra seniai žinomas atminties lavinimo būdas!

Gaminys pagamintas iš medžio , todėl yra ne tik patvarus , bet ir visiškai saugus vaikui! Visi mediniai elementai buvo labai kruopščiai nušlifuoti, todėl išvengiama skeveldrų!

Nustatyti turinį:

  • Lenta
  • 4 dvipusės kortelės
  • 16 "grybų"

Matmenys:

  • lenta : 18cm x 18cm x 1cm
  • kortelė: 16 cm x 16 cm
  • medinės kaladėlės skersmuo : 2,5 cm
  • pakuotės matmenys: 18cm x 18cm x 2,5cm
Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 3 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
LIK0176
9 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist