40 vnt. gyvūnų magnetų rinkinys šaldytuvui, komplektuojamas su metaline dėže, yra puiki dovana tiek kaip dekoracija šaldytuvui, tiek kaip žaislas vaikams. Rinkinyje yra 40 skirtingų gyvūnų, visi patogiai supakuoti į stilingą metalinę dėžutę.

Magnetukai skatina vaikų vaizduotę, leidžia jiems kurti paveikslėlius ir įdomius žaidimų scenarijus. Tai padeda ugdyti vaikų vaizduotę, kuri yra labai svarbi nuo ankstyvo amžiaus. Vaikai gali įsijausti į įvairius vaidmenis arba aprašyti tai, ką mato ant magneto.

Kiekvienas gyvūnas turi stiprų magnetą, kuris ilgai išliks ant magnetinės lentos ar šaldytuvo. Jie yra puikus pasirinkimas laikyti pirkinių sąrašus ar mokyklos tvarkaraščius, taip pat yra graži dekoracija.

Magnetukai taip pat padeda mokytis anglų kalbos, nes kiekvienas gyvūnas yra pažymėtas jo pavadinimu anglų kalba. Skaitydamas vaikui angliškai, vaikas žaisdamas praktikuos anglų kalbą.

Specifikacija:

  • Magnetų skaičius: 40
  • Įtrauktas dėklas: Taip
  • Spalva: Daugiaspalvis
  • Matmenys: 14 x 19 x 4,5 cm
  • Svoris: 392 g
  • Komplekte yra 40 magnetų ir metalinė dėžutė dėklas.

Magnetai yra populiarus pasirinkimas kaip dekoracija ar praktiškas aksesuaras, kuris gali būti prikabinamas prie šaldytuvo durų ar metalinių elementų. Jie yra įvairių formų, spalvų ir raštų, o jų pagrindinė funkcija yra laikyti įvairius popieriukus, užrašus, nuotraukas ar kitus smulkius daiktus ant šaldytuvo paviršiaus.

Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 3 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
LMX0166 SNA-3002
13 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist