Balansinis žaidimas 2 in 1 su dinozaurais + vėrimas
Balansinis žaidimas 2 in 1 su dinozaurais + vėrimas
Balansinis žaidimas 2 in 1 su...
Balansinis žaidimas 2 in 1 su...
Balansinis žaidimas 2 in 1 su...
Balansinis žaidimas 2 in 1 su...
Balansinis žaidimas 2 in 1 su...
Balansinis žaidimas 2 in 1 su...
Balansinis žaidimas 2 in 1 su...

Balansinis žaidimas 2 in 1 su dinozaurais + vėrimas

12,00 €
Nėra mokesčio

Šis medinių žaislų rinkinys skirtas lavinti mažų vaikų koncentraciją, mąstymo gebėjimus, loginius gebėjimus, praktinius gebėjimus, pusiausvyrą žaidimo metu ir pagerinti jų emocinę kontrolę bei atsparumą stresui.

 
Balansinis žaidimas 2 in 1 "Dinosaur Balance Game"- tai smagus bei kruopštus žaidimas, panaudojant medines detales, žaidėjui reikia uždėti medinę dinozauro figūrą ant menulio formos pado. Svarbiausia žaidime, kad piramidė nesugriūtų.
  • Mielas vaikams skirtas žaislas su dinozaurais - Mūsų spalvingi, sukrauti dinozaurų žaislai yra didesni nei kiti, juose yra 7 skirtingų formų ir spalvų dinozaurai, kurie gali nustatyti ankstyvą 1 2 3 4 metų amžiaus skirtumą pagal formą, spalvą ir dydį. Tai gali paskatinti mažylio vaizduotę ir skatinti jų fizinį bei intelektinį vystymąsi.
  • Mamos pasirinkimas - Vaiko sveikata pirmiausia! Stacking dinozaurų žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės medienos ir padengti įvairiais aplinkai nekenksmingais vandens pagrindo dažais, kurie yra saugūs ir netoksiški. Idealus dydis, skirtas mažoms rankoms, ne tik lengvai valdomas, bet ir apsaugo nuo netyčinio nurijimo. Šis dinozaurų medinių kaladėlių vaikų žaislas yra geras pasirinkimas.
  • Montessori mokomieji žaislai mažiems vaikams - Tai linksmi Montessori žaislai, skirti 2 3 4 metų berniukams ir mergaitėms. Šis medinių žaislų rinkinys skirtas lavinti mažų vaikų koncentraciją, mąstymo gebėjimus, loginius gebėjimus, praktinius gebėjimus, pusiausvyrą žaidimo metu ir pagerinti jų emocinę kontrolę bei atsparumą stresui.
  • Įvairus žaidimo būdas - Paprastas ir pažangus žaidimo būdas. Galite pradėti nuo paprasto žaidimo, o tada, remdamiesi paprastu žaidimu, pridėti balanso lentą, kad padidėtų sudėtingumas. Pasinaudokite savo vaiko vaizduote, kad surastumėte formos ir pusiausvyros paslaptį. Smagiai praleiskite laiką, laikas sukurti vaikų dinozaurų pasaulį.
  • Tėvų ir vaikų interaktyvūs pramoginiai žaislai - Interaktyvūs pramoginiai žaislai tėvams ir vaikams. Mūsų žaislai, kuriuos galima sukrauti ant pusiausvyros, reikalauja kantrybės ir fantazijos, kai žaidžiame, kad vaikai kurį laiką galėtų likti atokiau nuo elektroninių prietaisų, kad galėtų pagalvoti, kaip sėkmingai sudėti mažuosius dinozaurus. ant balanso lentos.
Žaidimą sudaro:

Žaidimo privalumai:

  • Žaislas tobulina vaiko įgūdžius;
  • Smulkiąją motoriką;
  • Spalvų pažinimą;
  • Judesių koordinaciją;
  • Ugdo miklumą;
  • Moko sutelkti dėmesį.
 Dėžutės išmatavimai: 22,5 x 22,5 x 3,5 cm.
Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 2 metų
Žaidėjų skaičius
Nuo 1 žaidėjo
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
HB27-0032
7 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist

Šioje svetainėje naudojami slapukai.

Naudojame slapukus, kad galėtume suasmeninti turinį bei skelbimus,
teikti visuomeninės medijos funkcijas ir analizuoti srautą.