Vandens kilimas su 2 rašikliais
rašiklis pripildomas vandeniu
Vandens kilimas su 2 rašikliais
rašiklis pripildomas vandeniu
Vandens kilimas su 2 rašikliais
Vandens kilimas su 2 rašikliais
Vandens kilimas su 2 rašikliais
Vandens kilimas su 2 rašikliais
Vandens kilimas su 2 rašikliais

Vandens kilimas su 2 rašikliais

9,00 €
Nėra mokesčio

Ant šio kilimėlio vaizdas matomas ne tik piešiant vandeniu, bet ir tapšnojant šlapiomis rankytėmis ar kojytėmis. Piešiant ant kilimėlio lieka vaivorykštinis antspaudas.

 

Naudojant specialius, netepančius vandens žymeklius, žaidimas nesukelia pavojaus sugadinti drabužius, baldus ar patalpas.

Stebuklingus rašiklius galima daug kartų pripilti vandens; po džiovinimo kilimėlis vėl paruoštas žaisti; ryškios spalvos pritraukia vaiko dėmesį ir skatina pakartotinai žaisti; kilimėlis turi kruopščiai apdorotus kraštus ir turi įdomių atspaudų; leidžia kurti 4 atspalvių piešinius: žalią, raudoną, oranžinę ir mėlyną.

Kilimėlio matmenys (ilgis / plotis): 58 / 78cm, komplekto svoris: 180g, komplekte yra kilimėlis ir 2 vandens žymekliai.

Kilimėlis lavina vaizduotę ir skatina kūrybiškumą; tobulina rankinius įgūdžius; juo mokomasi piešimo, skaičių, raidžių, formų ir spalvų; grojant grupėje teigiamai veikia socialinius ir integracinius įgūdžius, moko bendradarbiauti.

Aplink kilimėlį spausdinami piešimo šablonai, todėl vaikas gali išmokti piešti imituodamas jau paruoštas formas. Kilimėlį lengva išlaikyti švarų ir patogu laikyti. Apatinė kilimėlio dalis yra atspari vandeniui.

SPECIFIKACIJA:

  • medžiaga: plastikas
  • amžius: nuo 3 metų
  • sertifikatai: CE, EN 71
  • kilimėlio matmenys (ilgis / plotis): 58 / 78cm
  • komplekto svoris: 180g

RINKINĮ SUDARO:

  • vandens kilimėlis piešimui
  • 2 vandens žymekliai

Vandens piešimo kilimėlis – puiki idėja patiems mažiausiems savo nuotykius pradėti nuo tapybos. Tai taip pat gali įkvėpti būsimus mažuosius talentus.

Dėl specialių, žymių nepaliekančių vandens žymeklių, žaidime nėra rizikos, kad vaikas dažys grindis, sienas ar veidą.  Netepami žymekliai garantuoja, kad pasibaigus žaidimui jis bus švarus ir tvarkingas. Trūkstant netvarkos sutaupoma laiko valymui ir nereikalingiems nervams. Stebuklingi rašikliai gali būti daug kartų pripildyti vandens, todėl linksmybės niekada nesibaigia. Piešiniui išdžiūvus, paveikslai išnyks ir galėsite vėl piešti savo nuožiūra! Kilimėlius gali naudoti ir mažesni vaikai, jei tik neleisime žaisti su tušinukais, kuriuose yra smulkių detalių. Vaikas, prižiūrimas suaugusiojo, gali naudotis kilimėliu, pavyzdžiui, pamirkydamas rankas vandeniu ir atspindėdamas ant kilimėlio formas.

VIRŠUJE esantys KILMĖLIAI GALIMA DAŽYTI VANDENS KILMĖLIAIS. KILIMO DUGNAS ATSPIRUS VANDENIUI.

Kilimėlis turi patrauklią, spalvingą išvaizdą.  Kilimėlis padalintas į 4 vienodo dydžio dalis, kurios leidžia kurti žalių, raudonų, oranžinių ir mėlynų atspalvių piešinius. Aplink kilimėlį yra piešiniai, kuriuos vaikas gali modeliuoti. Kilimėlis atlieka ne tik žaidimo funkciją, bet ir moko bei daro įtaką vaiko raidai. Tai lavina vaizduotę, skatina kūrybiškumą ir lavina rankinius įgūdžius. Jis naudojamas mokytis piešti, bet taip pat naudinga mokantis skaičių, raidžių, formų ir spalvų. Žaidžiant grupėje tai teigiamai veikia socialinius ir integracinius įgūdžius, moko bendradarbiauti.  

Kilimėlis lengvas, patogus ir sulankstomas, todėl jį nesunkiai galėsite neštis į sodą, parką, darželį, draugą ar kolegą, taip pat į kelionę ar atostogas. Apatinė dalis yra atspari vandeniui, todėl galite dėti, pavyzdžiui, ant drėgnos žolės. Suvyniotas užima labai mažai vietos, todėl patogu laikyti net ir mažoje patalpoje. Kilimėlis gali būti naudojamas tiek savarankiškam žaidimui, tiek su suaugusiais, tiek žaidimui didesnėje grupėje. Kilimėlis puikiai tinka dovanai tiek berniukui, tiek mergaitei. Tai tikrai sukels šypseną daugeliui veidų!

Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Mažyliai nuo 12 mėnesių
Žaidėjų skaičius
Nuo 1 žaidėjo
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
LMX0142
26 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist

Šioje svetainėje naudojami slapukai.

Naudojame slapukus, kad galėtume suasmeninti turinį bei skelbimus,
teikti visuomeninės medijos funkcijas ir analizuoti srautą.