Boksininko rinkinys: bokso krepšys +...

Boksininko rinkinys: bokso krepšys + pirštinės

12,00 €
Nėra mokesčio

Aktyvi veikla, sportas bei žaidimai niekada neatsibosta, o augantys vaikai yra pilni energijos ir kūrybiškumo užsiimti įdomia veikla.

 

Pakabinama vaikiška bokso kriauše su pirštinėm.

Bokso kriaušę galima pakabinti bet kurioje vaikui pasiekiamoje vietoje, ji yra pakankamai minkšta, todėl vaikui nebus galimybės stipriai užsigauti ar susižeisti. 

Treniruočių kambarys namuose? Kodėl gi ne.

Dėl pirštinių ir bokso krepšio galite jaustis tikru boksininku. Krepšys gali būti pakabintas ant lubų ir taps puikia mažo boksininko kambario puošmena. Boksas tolygiai lavina visas kūno dalis, gerina laikyseną ir būklę, taip pat leidžia ugdyti psichofiziologinę pusiausvyrą. Gali atrodyti, kad dėl tokio tipo dėmių susiformuoja dideli bicepsai, tačiau atliekant pratimus įtraukiamas visas liemuo, kojų ir pečių raumenys. 

  • Bokso treniruočių dėka galima daug išmokti ir tobulėti: motorikos koordinaciją, koncentraciją, dėmesį, refleksus, suvokimą.
  • Bokso treniruočių privalumas yra tas, kad pradedantieji gali treniruotis ir namuose.
  • Tokiam sportui namuose nereikia naudoti specializuotos įrangos, užtenka bokso maišo ir pirštinių. Šis rinkinys leidžia pradėti.
  • Mokymo maišų treniruotės – tai galimybė padirbėti savo smūgių jėga, o kartais tiesiog proga išlieti blogas emocijas.

Yra daug priežasčių, kodėl turėtumėte pradėti treniruotis boksu. Daugeliui žmonių – tiek vyrų, tiek moterų – bokso treniruotės yra puikus būdas susidoroti su stresu. Boksas yra fizinis krūvis, kurio metu galite paleisti pyktį. Viskas, ko jums reikia, yra bokso maišas ir pirštinės.

Komplekto turinys:

  • 2 bokso pirštines
  • bokso maišas pakabinimui

Matmenys:

  • Krepšys (apimtis x aukštis): 43 x 14 cm
  • 2 bokso pirštinės 19 x 13 cm

Supakuota tinklelyje.

Žaislas tinka
Berniukams
Amžius
Vaikams nuo 3 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
T1170
9 Prekės
No reviews
Product added to wishlist