Travel Pocket Party kortų žaidimas

Travel Pocket Party kortų žaidimas Rummy

3,00 €
Nėra mokesčio

„Travel Pocket Party“ kortų žaidimas „Mind Activity“ kolekcinių kortelių žaidimas (10 etapas)

 

Travel Pocket Party kortų žaidimas

  • Žaislo kategorija: Žaislai į kelioneStalo žaidimaiLinksmi vakarėlių stalo žaidimaiRengiame vakarėlius, Žaidžiam turnyrus
  • Tech a TrialPhase 10“ yra „Rummy“ tipo kortų žaidimas su posūkiu! Būkite pirmasis žaidėjas, baigęs 10 skirtingų fazių su dviem trijų rinkinių, vienu septynių ar septynių tos pačios spalvos kortų rinkiniais. Kiekviena fazė yra specifinė kiekvienai kortai. , tai reiškia, kad kiekvienas žaidėjas turi užbaigti vieną etapą prieš patekdamas į kitą etapą! „Laukinės“ ir „Praleisti“ kortelės suteikia jaudulio ir suteikia žaidimo akimirkų. 10 fazės žaidimas yra įdomus ir malonus visai šeimai!
  • UNO kūrėjai sukūrė Rummy tipo kortų žaidimą su sudėtingu ir įdomiu posūkiu! Žaidimo tikslas – būti pirmuoju žaidėju, baigusiu 10 skirtingų fazių su dviem trijų rinkinių, vienu septynių paleidimu arba septyniomis tos pačios spalvos kortomis. Tvirtinimas yra tas, kad kiekvienas etapas, kurį reikia užbaigti, priklauso nuo kiekvienos išdalytos rankos. Žaidėjai, kurie baigia vieną etapą, pereina į kitą, bet tie, kurie to nedaro, turi bandyti, kol baigs. Kiekvienoje kaladėje yra „Wild“ ir „Skip“ kortos, kurios suteikia jaudulio ir gali padėti jums išeiti iš sudėtingos situacijos. „Laukinė“ korta gali būti naudojama vietoj skaičių kortelės, taip pat gali būti naudojama kaip bet kokia spalva bet kuriai fazei užbaigti, o „Praleisti“ korta priverčia jūsų priešininką pralaimėti eilę! Būkite pirmasis asmuo, baigęs visas dešimt etapų, kad laimėtumėte žaidimą.
  • Rinkinyje yra 108 kortelės ir instrukcijos. Spalvos ir dekoracijos gali skirtis.
Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 7 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
HA07-0220/ZA0775
10 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist