Komplektą sudaro sunkvežimis, parduotuvės kaltuvas ir ekskavatorius su kaušu. Mašinėlės pagamintos iš aukštos kokybės plastiko, nudažytos statybinei technikai būdingomis spalvomis - juoda ir geltona. Tvirtos mašinėlės atlaikys žaidimus tiek namuose, tiek lauke, smėlio dėžėje.

  • Mokykite vaikus apie skirtingas statybos technikas.
  • Pagaminta iš tvirto netoksiško perdirbamo plastiko, nekenkiant jūsų vaikams.
  • Leiskite vaikams pažinti modelius, atpažinti formas, stumti žaislinio automobilio inercijos funkciją gali lavinti rankų ir akių koordinaciją.
  • Puikiai tinka išradingam ir apsimestiniam žaidimui, puiki dovana gimtadienio, atostogų, Kalėdų vaikams linksmybėms. Taip pat būkite gera kolekcija kaip meno amatas.

⚠ Įspėjimas! Žaislas turi smulkių detalių, netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems. 

⚠ Įspėjimas! Kadangi vaikų sugebėjimai labai skiriasi netgi to paties amžiaus grupėse, suaugusieji, kurie juos prižiūri, turi būti labai atsargūs nustatant, kuri veikla jiems yra tinkama ir saugi.

⚠ Įspėjimas! Automobilis, pagamintas iš plastiko, turėtų būti naudojamas, kad būtų išvengta mušimo, kad būtų išvengta žalos.

⚠ Įspėjimas! Nenaudokite sugadinto žaislo.

Žaislas tinka
Berniukams
Amžius
Vaikams nuo 3 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZA1334 HY603A
8 Prekės
No reviews
Product added to wishlist