Ekskavatoriaus modeliukas su 360 laipsnių pasukimu

Vaikiškas ekskavatorius yra tiksli tikrojo modelio kopija. Šis modelis tinka ne tik žaidimams jauniesiems statybininkams, bet gali užimti deramą vietą jūsų kolekcijoje. traktorius-ekskavatorius pagamintas iš kokybiškų, smūgiams atsparių medžiagų, turi vientisą korpusą ir judančių dalių. Realistiškas dizainas leis pasinerti į žaidimą ir pasijusti tikru ekskavatoriaus vairuotoju. Kompaktiškas žaislo dydis leis vaikui pasiimti su savimi pasivaikščioti ar aplankyti draugus. Žaidimas su transportu lavina koordinaciją, dėmesį, miklumą, supažindina jaunąjį automobilių entuziastą su specialios įrangos rūšimis.

Ši sensacingos konstrukcijos transporto priemonė pagaminta labai tvirtai, ypatingą dėmesį skiriant detalėms. Jis puikiai tinka namuose ant kilimo, plytelių ir plokščių.

Šaukštas daro kasimo judesius aukštyn ir žemyn bei sukasi 360 laipsnių, todėl galite manevruoti savo nuožiūra.

Mūsų ekskavatorius yra puikus būdas smagiai praleisti laiką su draugais ar broliais ir seserimis. Šio žaislo dėka vaikai gali daugiau laiko praleisti su bendraamžiais.

Palaiko:

  • jutimo vystymasis
  • smulkiosios motorikos ugdymas
  • rankų ir akių koordinacijos ugdymas
  • Kūrybiškumas ir vaiko pomėgiai

Žaislo ergonomika buvo sukurta atsižvelgiant į mažuosius vartotojus. Ekskavatorius – tai pasiūlymas mažiesiems statybinių transporto priemonių gerbėjams. Pats laikas pradėti statyti!

Žaislas tinka
Berniukams
Amžius
Vaikams nuo 5 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
HA07-0257 706-57
15 Prekės
No reviews
Product added to wishlist