Muzikinis būgnas mažyliams yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori skatinti savo vaikų kūrybiškumą ir ritmo jausmą. Šis žaislas yra pagamintas iš kokybiškų ir saugių medžiagų, kurios nekenks mažylių sveikatai. Būgnas turi šviesos ir garso efektus, kurie padidins vaikų smalsumą ir džiaugsmą. Būgnas taip pat yra lengvas ir patogus nešiotis, todėl jis tiks kelionėms ar namuose žaidimui. Muzikinis būgnas mažyliams yra puiki dovana, kuri suteiks daug linksmybių ir mokymosi galimybių.

Žaislo ypatybės:

  • 5 garso režimai:
    • gyvūnų garsai
    • juokingi garsai
    • melodijos
    • natos
    • būgno garsai
  • Mygtukas, kuriame yra 9 melodijos
  • Melodijų perjungimo mygtukas
  • Garso valdymo mygtukas

1. 100% aplinkos apsauga ABS.

2. GERAS MUZIKINIS ŽAISLAS KŪDIKIAMS IR MAŽUOLIAMS : Koks mistiškas ir svajingas meilumas! Švelni spalva, įmontuota dinaminė linksmo rato ir 3D šviesos projekcija, 4 mieli žirgai gali suktis kartu su muzika, šviečiant spalvingai LED šviesai, linksma muzika ir spalvingos šviesos suteikia mažam angelui pakankamai įkvėpimo klausai, regėjimui.

3. DAUGIAFUNKCINIS BŪGNŲ ŽAIDIMAS: Įvairi muzika, dainos, melodijos ir garsai lavina kūdikio klausymą, muzikos ir ritmo pojūtį. kūdikis taip pat gali sukurti unikalią muziką mušdamas būgną, lavindamas kūdikio rankų raumenų vystymąsi ir rankos akių koordinaciją (penki garsumo lygiai, kad būtų galima ramiau žaisti, ir automatiškai išsijungs, kai nebus naudojamas).

4. SAUGOS DIZAINAS : Saugumas mums yra toks pat svarbus kaip ir jums, pagamintas iš patvaraus, nedūžtančio ABS plastiko, kad būtų užtikrintas ilgalaikis veikimas. apvalaus krašto dizainas ir lygus paviršius apsaugo kūdikio odą. Būgno apačioje yra skriemuliai, kurie gali pasisukti į visas puses, patogūs kūdikiui žaisti ir judėti, skatina kūdikį žaisti autonomiškai.

5. PERFEKTINIS UGDYMO ŽAISLAS: mokykite gyvai užsiimdami, žaisdami muzikinius žaislus galite lavinti mažylio muzikos jausmą ir ankstyvąsias muzikines žinias. Muzikiniai žaislai įkvepia kūdikių ir vaikų smegenis, lavina muzikos kūrybiškumą, atmintį, jutimo ir rankų akių koordinaciją ir auga žaidžiant.

6. GERIAUSI DOVANA IR UNIKALI VERTĖ: Puiki mažylio gimtadienio dovana ar dovana kūdikiui. Jūs ir jūsų vaikas įsimylėsite šį išsvajotą muzikinį būgną iš karuselės! (Gimtadienio švente, Vaikų diena, Kalėdos ir Naujieji metai). Padovanokite savo vaikui dovaną, sukuriančią begalę laimingų akimirkų!

Žaislui reikalingi elementai
AA - tipo maitinimo elementai
Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZZ1063
7 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist