Kilimėlis su 26 galvosūkiais vaikams...
Kilimėlis su 26 galvosūkiais vaikams...
Kilimėlis su 26 galvosūkiais vaikams...
Kilimėlis su 26 galvosūkiais vaikams...
Kilimėlis su 26 galvosūkiais vaikams...

Kilimėlis su 26 galvosūkiais vaikams + EVA putos + ryškios spalvos 1082

18,00 €
Su PVM

Kilimėlis pagamintas iš minkštos ir lanksčios EVA putos – medžiagos, tinkamos jautriai vaikų odai. Jo paviršius padengtas specialia neslystančia danga, kuri sumažina paslydimo riziką ir užtikrina taikų žaidimą. Be to, lengvai valomos ir atsparios vandeniui dėlionės yra ypač praktiškos kasdieniame gyvenime.

 

Kilimėlis su 26 galvosūkiais vaikams + EVA putos + ryškios spalvos 1082

26 dėlionės detalių rinkinys naudojamas grindų kilimėliui sukurti įvairaus amžiaus vaikams. Kilimėlis gali būti naudojamas įvairiems žaidimams, o jo ryškios, ryškios spalvos patrauks mažiausio dėmesį. Vienos dėlionės dydis yra apie 20 x 20 x 1 cm, ji tinka vaikams nuo 10 mėnesių amžiaus.

Lengvai valomos ir vandeniui atsparios EVA putos

Pristatomas kilimėlis pagamintas iš minkštos, malonios liesti ir patvarios EVA putos. Dėl specialios neslystančios dangos vaikai gali žaisti su kojinėmis arba basi, nesijaudindami dėl stabilumo. Svarbu tai, kad kilimėlio paviršius yra lengvai valomas ir atsparus vandeniui, todėl lengviau palaikyti higieną net ir intensyviai žaidžiant.

Putplasčio galvosūkiai moko ir linksmina

Kilimėlis turi lavinamojo žaislo vertę, kuri skatins vaikų kūrybiškumą ir pažinimo įgūdžius. Dėlionės turi nuimamas abėcėlės raides, suteikiančias puikią galimybę išmokti raidžių atpažinimo ir formų derinimo įgūdžių. Papildomas rinkinio privalumas – galimybė iš dėlionės surinkti erdvines geometrines figūras, kurios padeda lavinti mažiausių vaikų erdvinę vaizduotę ir motorinį tikslumą.

Šiluma ir komfortas žaidžiant ant grindų

Patiems mažiausiems skirtas spalvingas porolono kilimėlis – būtinas kiekvieno vaikiško kampelio elementas. Tai puiki kliūtis nuo šaltų grindų, suteikianti jūsų mažyliui šilumą žaidžiant. Be to, kilimėlis efektyviai sugeria kritimus, suteikdamas vaikui papildomą apsaugą užsiėmimo metu.

  • matmenų piktograma
  • Spalvingo dėlionės kilimėlio matmenys
  • 26 galvosūkiai su raidėmis apie 20 x 20 x 1 cm,
  • Paklotas kilimėlis apie 96 x 96 x 1 cm,
  • pakuotė apie 39 x 20 x 13 cm.
Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Kūdikiai nuo 6 mėnesių
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
LRM0095 1082
7 Prekės
No reviews
Product added to wishlist