Žaislas fontanas 2 in 1
  • −20%
Žaislas fontanas 2 in 1
Vonios žaislas Fontanas su garsais ir...
Vonios žaislas Fontanas su garsais ir...
Vonios žaislas Fontanas su garsais ir...
Vonios žaislas Fontanas su garsais ir...

Vonios žaislas Fontanas su garsais ir šviesomis

8,00 € 10,00 € -20%
Nėra mokesčio

Šis vandens žaislas pavers kiekvienas maudynes pramoga - jis plūduriuoja, purškia vandenį kaip fontanas, skleidžia garsus ir šviečia!

 

Šis daugiafunkcinis LED vandens žaislas kiekvienas maudynes pavers fantastišku jūsų mažylio vystymąsi skatinančiu nuotykiu.

Daugiafunkcinis vonios žaislas pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos. Be to, jis yra ovalo formos, todėl nereikės jaudintis, kad mažylis susižeis. Žaislas yra atsparus vandeniui ir itin patvarus.

Žaislas skleidžia nepakartojamą aurą maudynių metu. Dėl įdomių garsų ir muzikos bei gražių šviesų jūsų kūdikis nenorės išeiti iš vonios. Jūs pamiršite apie verksmą maudynių metu. Tai taps nepaprastai malonia akimirka jums ir jūsų mažyliui.

Pripildžius rezervuarą vandens ir jį įjungus, žaislas pradeda purkšti vandenį fontano pavidalu. Tai pritraukia mažylio dėmesį ir suteikia džiaugsmo. Tai padės atitraukti mažylio dėmesį ir atsipalaiduoti vonioje.

Žaislas plūduriuoja, purškia vandenį kaip fontanas, skleidžia garsus ir gali būti naudojamas kaip projektorius - naktinė lempa jūsų vaikui. Naudojant žaislą kaip naktinę lempą jis padės jūsų kūdikiui užmigti stebint gražias spalvas, atsispindinčias ant kambario lubų ir sienų.

Žaislas ne tik suteikia maudynėms pramogos, bet ir padeda mažyliui atsipalaiduoti vonioje, nebijoti vandens.

Žaislui reikalingi elementai
AA - tipo maitinimo elementai
Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Mažyliai nuo 18 mėnesių
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
LMX0081/LML0131
8 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist