Meškerė su kabliuku, tinklas ir...

Meškerė su kabliuku, tinklas ir vonios ančiukai

5,50 €
Su PVM
 

Vonios ančiukai su meškere ir tinklu

Pagauk visus ančiukus, plaukiojančius vonioje!

Rinkinį sudaro 5 ančiukai, meškerė ir gaudymo tinklas.

Žaislas paįvairina kasdienes maudynes, bet ir moko bei pagerina vaiko vystymąsi, lavina vaizduotę, skatina kūrybinį mąstymą, tobulina rankinius įgūdžius ir yra naudingas mokantis formų, gyvūnų pavadinimų ir spalvų pažinimo.

Ančiukai pagaminti iš aukštos kokybės gumos, todėl yra saugūs. Žaislai neturi aštrių galų, todėl yra saugūs net ir mažiausiems vaikams.

Komplektą rasite visus reikalingus priedus ančiukams gaudyti. Dėl to, kad ančiukai turi specialius žiedus ant galvų, juos lengva pagauti meškere su kabliukais. Patiems mažiausiems paruošta lengvesnė žaidimo versija – ančių gaudymas tinklu.

Kiekvienas mažylio maudymasis vonioje yra galimybė vaikui atsipalaiduoti ir pabūti su tėvais, o šis ančiukų rinkinys dar labiau pralinksmins vaiką maudynių metu.

Fiziniai įgūdžiai: Gaudydamas ančiukus su meškere vaikas lavina smulkiąją motoriką.

Kognityviniai įgūdžiai: Bandydamas pagauti ančiuką, vaikas ieško įvairių būdų jį pagauti. Tai kūrybiškumo lavinimas ir sprendimų paieška! Be to, jie moko planuoti įvykių seką ir numatyti savo veiksmų pasekmes.

Emociniai įgūdžiai: Vaikai mokosi kantrybės, pastebi, kad nepavykęs bandymas pagauti ančiuką – dar ne pasaulio pabaiga, tačiau verta bandyti toliau. Jie pakartotinai bando juos visus sugauti ir jiems galiausiai pasiseka.

Žaislas tinka
Berniukams ir mergaitėms
Amžius
Vaikams nuo 2 metų
Pristatymo terminas
1-2 d.d. žaislas yra prekybos vietoje
ZA0851 Duckling
12 Prekės
No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Product added to wishlist